chlebo Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 witam... mam taki problem... jak zrobic celowanie, strzelanie i chodzenie jak w grze Soldier Of Pain ? http://www.giercownia.pl/gra/4085/Soldier_Of_Pain/ oto link do gry... pozdrawiam chlebo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Oo chcesz cały silnik? - 50zł! :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nie Yoda... nie cały silnik ;] ... a co chciał byś zarobić ?? ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 To nie jest cały silnik? To powiedz mi co TY tam zrobisz. Ja mogę cię jedynie naprowadzic :] Chodzenie - image_angle do myszki i zeby szedł w przod kombinuj ze speed. Strzelanie - uzyj zmiennych dox,doy (na przykład) i niech tworzą się w miejscu kursora i pocisk niech do nich leci Celownie - zasadniczo to co wyzej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Ok... tnx za naprowadzenie ;) pozdrawiam chlebo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Strzelanie - uzyj zmiennych dox,doy (na przykład) i niech tworzą się w miejscu kursora i pocisk niech do nich leci Bez sensu, po co to robic? Wystarczy w create pocisku dać kod direction=point_direction(x,y,mouse_x,mouse_y); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 ej chlopie ty s zartujesz? co pokazalem ci zalazek mojej gry a ty od razu odgapiasz? to samo z tym twoim ronnie... <_< jak chcesz to ja ci dam silnik mojej gry - 50 zl. pasuje? LUDZIE CZEMU ON ODE MNIE ODGAPIA POMYSLY NA GRE???!!! (jesliby sie ktos pytal dlaczego mu go pokazalem to niech wie ze to jest (niestety) moj kuzyn... <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 A jaki to pomysl ? Na strzelanke od gory... przeciez jest masa takich gier... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 nie, chodzi mi o IDENTYCZNE sterowanie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebo Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 mati002 noobie... po 1) to ja nie widzialem twojej gry jeszcze =/ wiec nie wiem o co ci chodzi... po 2) sterowanie wziolem z gry soldier of pain... po 3) sterowanie podobne do gry alien shooter ... po 4) gra ronnie powstala na bazie nie zakonczonej gry FreeBuff wiec jakby nie bylo to ty odemnie odgapiles... <rotfl> po 5) nie chce twojego zrytego silnika, bo wole kupic od Yody, a po 6) moj silnik dzieki pomocy Yody i Micansera dziala bez zarzutow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi