Wolfoxer Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Tworzymy tu własne Pokémony, post=Pokémon Wzór: Nazwa: Hypnorm Obrazek: Znaczenie nazwy: Połączenie słów Hypnosis i Worm co oznacza "Hipnotyzujący Robak" Podstawowy typ Pokémona*: Robak Drugi typ Pokémona: Psychiczny Opis: Robak o dziwnych oczach którymi może hipnotyzować wrogów, kopie tunele w których kryje się przed niebezpieczeństwami * - Typy Pokémonów: Normalny Ogień Wodny Elektryczny Trawa Lód Walka Trujący Ziemia Lot Psychiczny Robak Kamień Duch Smok Mrok Stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nazwa: Kamień Obrazek: Znaczenie nazwy: Nazwa pochodzi od legendarnego przedmiotu zwanego kamieniem. Podstawowy typ pokemona: Kamień Drugi typ pokemona: Ziemia Opis: niezwykły kamień, który sam potrafi się podnieść i rzucić. (Dodano przed chwilą) Zadaje obrażenia od jebn***** kamieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nazwa: Emotka Obrazek: :] :) :D i wiele innych Znaczenie nazwy: Pokazuje emocje Podstawowy typ pokemona: Robak (?) Drugi typ pokemona: Mrok (xD) Opis: Pokemon który... POkazuje emocje gracza (czy tego co rzuca pokemonami nie wiem :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Prosiłbym o poważne poki panowie żartownisie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nazwa: foxiis Obrazek: Znaczenie nazwy: foxiis ponieważ jest to bliski krewny lisa Podstawowy typ Pokémona*: Normalny Drugi typ Pokémona: Ogień Opis: to niezwykle inteligentny pokemon potrafi chodzić tak jak ludzie i zna ludzki język jego cechą charakterystyczną jest to że może się wiązać z każdym gatunkiem pokemona przez co można uzyskać niezwykle potężne hybrydy oraz sprawia że inne pokemony zakochują się w niej przes co są nie zdolne do walki Edit : to dokładniejszy rysunek ^^ samica samiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nazwa: Bigsharkus Obrazek: Podstawowy typ Pokééémona: Woda Drugi typ Pokééémona: Mrok :o Opis: Pokémon ten potrafi wkurzać trenerów i jest brzydki ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nazwa: Bigsharkus Obrazek: Podstawowy typ Pokééémona: Woda Drugi typ Pokééémona: Mrok :o Opis: Pokémon ten potrafi wkurzać trenerów i jest brzydki ;/ Prosiłem o poważne poki BTW: poki nie muszą mieć dwóch typów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Prosiłem o poważne poki Ale nikt nie traktuje tego dennego tematu poważnie, czy nie wydaje ci się idiotyczne zakładać taki temat? Nie sądziłem ze ktoś jezcze interesuje sie pokemonami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Prosiłbym o poważne poki panowie żartownisie ROTFL xD! "Poważne Pokemony"! Jakby to jakiś punkt honoru był... ;/ O macie pokemona: Nazwa: Solar homie Znaczenie: Słoneczny ziomuś! Podstawowy typ pokemona: polityk Drugi typ: Dorabiacz_na_lewo Opis: "Sympatyczny" pokemon mający skłonności do miejsc ciepłych i słonecznych. PiSolubny. Ostatnio jednak spotyka się go w czasie różnych starć z Kaczonami, które zawsze chodzą parami... EDIT:Wolfoxer-ja Ciebie uważałem za poważnego GMclanowicza. ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 LionX, nie da się zrobić hybryd. Jako gracz pokemonów, który próbował zrobić hybrydę, wiem, że nie wszystkie poki mogą mieć ze sobą dzieci (dziwnie to brzmi :P) Jeśli się da, to zawsze "dziecko" jest tego samego gatunku co tatko XD Nazwa: Bigsharkus Obrazek: Podstawowy typ Pokééémona: Woda Drugi typ Pokééémona: Mrok Opis: Pokémon ten potrafi wkurzać trenerów i jest brzydki ;/ Prosiłem o poważne poki A co tu nie jest poważne? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Eee... Może jakiś moderator skasować tego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 LionX, nie da się zrobić hybryd. Jako gracz pokemonów, który próbował zrobić hybrydę, wiem, że nie wszystkie poki mogą mieć ze sobą dzieci (dziwnie to brzmi :P) Jeśli się da, to zawsze "dziecko" jest tego No właśnie to jest w moim specjalna moc on jedyny to potrafi ^^ To jest mój pokemon i ja wiem co on potrafi a co nie ^^ on mógłby mieć nawet z człowiekiem potomstwo. A potomkowie dziedziczą tą cechę XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nazwa: TyMON, Ranmus,Patrysław,gnysek itp Obrazek: -brak- Znaczenie nazwy: Nie znam, wiem tylko że pisane na czerwono. Podstawowy typ Pokémona*: Admin Drugi typ Pokémona: Moderator Opis: Potworki o różnych i bardzo niebezpiecznych zdolnościach, potrafi zadać od 10-100% obrażeń w postaci warnów, a nie które jednostki potrafią także zadawać śmiertelne obrażenia tzw atakiem -"quick ban". Legendarne pokemony, każdy z nich występuje tylko w jednym egzemplarzu na świecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nazwa: TyMON, Ranmus,Patrysław,gnysek itp Obrazek: -brak- Znaczenie nazwy: Nie znam, wiem tylko że pisane na czerwono. Podstawowy typ Pokémona*: Admin Drugi typ Pokémona: Moderator Opis: Potworki o różnych i bardzo niebezpiecznych zdolnościach, potrafi zadać od 10-100% obrażeń w postaci warnów, a nie które jednostki potrafią także zadawać śmiertelne obrażenia tzw atakiem -"quick ban". Legendarne pokemony, każdy z nich występuje tylko w jednym egzemplarzu na świecie! Zapomniałeś o zdolnościach leczniczych (-10% obrażeń). ;/ EDIT:A właśnie-niektórym by się przydała kuracja. :P (żart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 faktycznie, przepraszam xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 No dobra, mogą być niepoważne :) Nazwa: Noobek obrazek: <później dorobie> Podstawowy: Psychicznie chory Drugi: brak Opis: Wyjątkowo podatny na quick ban, sam atakuje "stupid question" bądź jeśli przeciwnik ignoruje ten atak "spam armageddon" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Nazwa: Krzysztof Ibisz Znaczenie nazwy: Połączenie słów 'Krzysztof' i 'Ibisz' co znaczy "Krzysztof Ibisz", bądź w wolnym tłumaczeniu "Krzyś Ibisz", cokolwiek by to znaczyło. Podstawowy typ Pokémona*: Prezenter telewizyjny Drugi typ Pokémona: Telewizyjny prezenter Opis: Gwiazda telewizyjna najlepszej (khm, khm) stacji telewizyjnej => Polstat! Ma w zanadrzu liczne koperty, dźwignie, wichajstery, różne podchwytliwe pytanka i wiele innych broni. Morderczy szczególnie w bliskim kontakcie - zabójczy atak "Potok słów" albo "Mgła komentarzy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Co do Noobka to: mogłeś dopisać, że w samoobronie rzuca obelgami i potrafi z nienacka całkowicie od tyłu zasadzić kur*e xD Wyjątkowo wrażliwy na nie zgadzanie się z jego postulatami xD troche jak pokemon Solar homie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi