adam014 Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 U mojego kumpla zauważyłem 2 przyciski w starym laptopie,zapytałem o model,wpisałem w Google i mam rysunki: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 I co w zwiazku z tym o.o? #Edit No sorki ale nie widzialem tam zadnego pytajnika/pytania :P Widzialem tylko pokaz 2 przyciskow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 27 Lipca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Może nie wie do czego one służą? To są przyciski myszy, a kursorem steruję się tą zieloną gałką pomiędzy klawiszami G i H. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 27 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Thank you very much! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi