Bartek (Kamrat) Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Witam was :) Czy wiecie skąd można ściągnąć jakiś przykład/silnik który pokazuje jak zrobić realistyczny model jazdy samochodem? <_< Oczywista widok z góry :] Jak wiecie to piszcie albo jak macie to na pietrus_pan@o2.pl słać :] Z góry dzięks! Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooman Opublikowano 2 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2005 Heh znalezienie takiego przykładu na GMCommunity zajęło mi jakieś 5 min ... Oto link: LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Na tej stronce jest duzo fajnych przykladow... A co to jest ten GM Counter Strike?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lion Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 counter strike 2d zrobiony w GM [oczywiscie tylko przyklad] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 Ja myslałem ze jakas gra na GM w ktorą da sie grac przez neta :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 można wyciągać przykład z GTA.Tylko gdzie to kurna było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 3 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2005 można wyciągać przykład z GTA.Tylko gdzie to kurna było... Heh :D Znalezienie go zajeło mi 5 minut :D oto adres http://www.game-maker.nl/downloads/examples/GTA.gm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Ale ten to jest ten gorszy. Ja gdzieś na dysku mam ten lepszy, na GM 5.3. Jak go znajdę to zapostuję :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi