Sasuke-Kun Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Potrzebuje grafik do gry typu soldat dla niewiedzących co to soldat www.soldat.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czyli rozumiem widok też z boku? Rozmiary takie same? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Radze ci abyś sobie odpuścił, i zrobił coś łatwiejszwego, np. coś w stylu pacmana, bo jak narazie prosisz ciągle o przykłady podstaw i nic prawie sam nie robisz. Dodasz później tylko muzyke i twój wkład w pracę będzie dosłownie 0%. (bo nie wierze że muze i dźwięki sam zrobisz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czyli rozumiem widok też z boku? Rozmiary takie same? no rzeby rozmiar był podobny styl niemusi być taki sam ale zeby bylo ze do strzelaninki z bronią w ręku Radze ci abyś sobie odpuścił, i zrobił coś łatwiejszwego, np. coś w stylu pacmana, bo jak narazie prosisz ciągle o przykłady podstaw i nic prawie sam nie robisz. Dodasz później tylko muzyke i twój wkład w pracę będzie dosłownie 0%. (bo nie wierze że muze i dźwięki sam zrobisz) NIEPRAWDA Mam już przynajmniej 95% engina!!!!! Obraziłem się na ciebie <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Chcesz mieć grafikę z Soldat to porób screenshoty podczas gry, powycinaj, a na podstawie tych grafik zrób własną :glare: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Po co? Wszystko jest w folderze gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Po co? Wszystko jest w folderze gry. sa ale w innym formacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 NIEPRAWDA Mam już przynajmniej 95% engina!!!!! Obraziłem się na ciebie Ja nie mówie że nie masz silnika, tylko że nic praktycznie nie robisz, tylko ciągle bierzesz przykłady, teraz bierzesz grafike i muzyke tez pewnie skądś weźmiesz. Po za tym nie napisałeś dokładnie czego chcesz , może byc rycerz w stylu soldata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 rycerz w stylu soldata? TAk :D Po za tym nie napisałeś dokładnie czego chcesz , no rzeby rozmiar był podobny styl niemusi być taki sam ale zeby bylo ze do strzelaninki z bronią w ręku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ale mi chodzi jakie ubranie itp, chyba nie chcesz aby ktoś ci robił identycznego gostka jak w slodacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasuke-Kun Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Ale mi chodzi jakie ubranie itp, chyba nie chcesz aby ktoś ci robił identycznego gostka jak w slodacie? To niewazne zeby mniejwięcej był ten sam zwrost a kolor itd. niewazne bo tych postaci bedzie masa jednego dostane i go bede przerabial ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi