andrzej1_1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 1.Jak zrobić program aby zmieniał kod php mojej strony na taki jaki wpisze? 2.Jak zrobić program aby odczytywał zmienną z mojej strony i ją wyświetlał? P.s Kto pomoże jest w creditach! (chyba że nie zrobie gry :() P.s Da się tak zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 1.Jak zrobić program aby zmieniał kod php mojej strony na taki jaki wpisze? 2.Jak zrobić program aby odczytywał zmienną z mojej strony i ją wyświetlał? 1. Musi otworzyć stronę przez ftp i zapisać nowe dane. :P 2. Musisz użyć dlla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 26 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Nie za bardzo mi pomogłeś. Jakiego użyć dll'a? Jak zrobić żeby otwierało strone przez ftp i zapisywało nowe dane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wizard Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 dziadkowi chodziło o to, że musisz sobie otworzyć np. Total Commandera i w nim przez ftp zmienić kod strony, ale myślę że da się to zrobić, bo skoro można się łączyć z innymi komputerami w mmog'ach to czemu nie z serwerem ze stroną? Ale może się nie znam ;p za krótko w tym siedzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi