warcrawt Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czy mógł by mi ktoś zrobić health z bijatyki ? Zabrałem się za bijatyki i nie wiem nic o health. Proszę o odpowiedz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 To po co się bierzesz za coś o czym nie masz pojęcia ? Weź się za coś prostszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Czy mógł by mi ktoś zrobić health z bijatyki ? Co to jest health z bijatyki? o_O nie kapuje o co ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Zapewne mu chodzi o ten pasek który spada jeśli się oberwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 No to w create obiektu dajesz klocek Set the heatle to np.100 no i w innych obiektach juz sobie ustaw ile ma mu odejmować... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi