Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 jak zrobić zakładanie kont tak jak w almora-online i logowanie się na nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Zależnie od kodu sieciowego który sobie napisałeś, będzie to zawsze wyglądać inaczej. Ogólnie zrób wysyłanie do serwera, w serwerze napisz odbiór takich danych, ich zapis a potem odesłanie do gracza w chwili logowania jego postaci. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A może ma ktoś jak coś takiego* zrobić? *to co powiedział blackmaul Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 A może ma ktoś jak coś takiego* zrobić? Raczej nikt ci tego nie napisze, gdybym skończył prace nad Fildin mógłbym ci takie coś napisać lecz tylko za pomocą soc.dll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Kurde, powiedział byś przynajmniej na czym to robisz. 39DLL? Mplay? SOC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 @Tymon on używa chyba Mplay + twój przykład tak mi sie zdaje ;) @BTW Co do twojego przykładu zdaje sie że zrobiłeś go po to aby oczyścić forum z zbędnych pytań lecz przez niego tak mi sie zdaje tych pytań będzie teraz więcej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Tymon xD chyba nie napiszesz mu tego pod 39.dll xD? W sumie to nic trudnego, jak ktoś umie korzystać z 39.dll'a (wysyłać/odbierać dane) i umie korzystać z plików, a mogą to być nawet pliki *.ini to może se coś takiego napisać :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 No cóż. Nie bij Pablo! xD http://www.gmclan.org/up152_3_acount.html I wiem, account. Brakuje kilku elementów, ale to już jest bardzo proste do napisania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Dzięki Tymon... o to mi właśnie chodziło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi