marseel Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 przykladowo na pasku mam kilka przedmiotow i chce zeby po kliknieciu na ten przedmiot moza bylo go umiescic na planszy tylko ze nie wiem jak :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Możesz trochę jaśniej bo nie zupełnie rozumiem :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marseel Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 chce zrobic tak ze najpierw wybierasz przedmiot a potem dajesz go na plansze edit:wiem zrobie to na zmiennych :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Taki map editor ? jest przykład w downloadzie strony :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marseel Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 cos takiego ale zrobie to na zmiennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 To mogłeś to wcześniej powiedzieć bo ci przykład zrobiłem :( https://gmclan.org/up2251_11_stawianie_przedmiot_w.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marseel Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 :D wlasnie o to mi chodzilo :) ale szybki jestes :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi