Gasteruk Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Chyba gdzies to widzialem ale niemoge ponownie znalesc.... Jak zrobic zwolniony czas w grze platwormowej.... Ze naprzyklad naciskamy jakis guzik i nam zwalnia gra.... Ale tez zeby to zwolnienie bylo ograniczone.ze nam zwalnia na naprzyklad 10 sekund... Da sie takie cos zrobic??? Z gory dzieki :thumbsup: PS:Jesli byl taki temat to dajcie prosze doniego link.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Chyba coś z room speed... PS:Jesli byl taki temat to dajcie prosze doniego link.... Chyba gdzies to widzialem ale niemoge ponownie znalesc.... Jakie wnioski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Pisze ze chyba gdzies to tu widzialem ale niejestem pewnien. wiec jesli takie cos bylo to prosze o link... Ok room speed ale jak to zrobic bo chyba sa potrzebne alarmy,kody itp.zeby to po 10 sekundach wracalo do normalnosci... Ale i tak dzieki ze zwrociles uwage na posta :thumbsup: Ale jak zrobic zeby room speed zwalnial po nacisniecu naprzyklad spacji? EDIT:Mam bland bo jak 2 razy nacisne spacje to gra staje w miejscu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 najlepiej zrobić to na zmiennych, że na przykład jak zmienna jakaś tam = 0 room_speed ten co wcześniej napisz do mnie na PM to Ci to zrobie najwyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Ja dam to co narazie zrobilem... Tu macie linka... Powiedzcie jak zrobic reszte... :bye1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 20 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 ups... gm 7... <_< czy wszyscy poczatkujacy (sa wyjatki) korzystaja z gm 7? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 OK UDALO SIE!!! :lol: Juz dzieki!!! Ustawilem alarm, skrypt,room speed!!! Niezly jestem.... Juz dzieki.... Zrobilem... bez zmiennych... :thumbsup: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Gratuluję. Z room_speed jest brzydko, bo gra się wtedy tnie. Lepiej użyj skryptu który by spowalniał wartości speed i image_speed wtedy wygląda to ładniej, płynniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gasteruk Opublikowano 21 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Wiem ale mi chodzi zeby wszystko zwalnialo platwormy Bochater itp... Na podstawie tego zrobilem hyper time.... Czyli przyspieszony... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi