Bartek (Kamrat) Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam :) Ostatnio uczem się Delphi. Tak się ucze, ucze aż wkońcu zrobiłem program :) Program ten to Przydatnik :] Jest to program taki... :) Niewiem jak to określić, ale nieważne. Program służy do tego, aby sprawdzić sobie godzine, date i zapisać różne adresy www, maile lub inne rzeczy :) To narazie pierwsza wersja finalna (1.3) ale będą powstawać nowe :) Zapraszam do ściągania i proszę o oceny :> http://members.lycos.co.uk/websitestfu/Przydatnik v1.3.exe O to link :) Kopiować cały! Razem z v1.3.exe (bo coś mi sie pokopało...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 26 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2005 Program służy do tego, aby sprawdzić sobie godzine Wow!! coza niecodzienna funkcja!! Nie uwierzysz ale na pasku szybkiego uruchamiania mam wyswietlaną godzine!! Bez przydatnika! Co jest tego powodem?? Moze jakis wirus? Czy konieczny jest format?? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Wow!! coza niecodzienna funkcja!! Nie uwierzysz ale na pasku szybkiego uruchamiania mam wyswietlaną godzine!! Bez przydatnika! Co jest tego powodem?? Moze jakis wirus? Czy konieczny jest format?? :blink: Nie tak ostro bigshark <_< . Każdy z nas zaczynał od jakiś prostych programików nie wymagających głębszej znajomości kodu. Moim pierwszym programem twożonym na Delphim był komunikator sieciowy :P . Wyluzuj troche :lol2: . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 27 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 Każdy z nas zaczynał od jakiś prostych programików nie wymagających głębszej znajomości kodu. Sorki pietrus, nie zauwazyłem ze jestes początkującym w delphi. Ale i tak uwazam ze stac cie na stworzenie programu z bardziej rozbudowanymi funkcjami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 27 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2005 To narazie pierwsza wersja ;) W następnych będe dodawać nowe funkcje i takie tam :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 4 Lutego 2005 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2005 Raczej ten program powinien zwać się Nieprzydatnike ;) Ale nie od razu Kraków zbudowano. :) W jakim języku go zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 To chyba będzie Delphi jak dobrze rozpoznałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 5 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 W Delphi :] Pracuje nad nową wersją (czyli, rozpiska na kartce :)) w której będzie więcej przydatnych funkcji :P Np. notatnik ;D Pozdro! Geez 8) A również: Peace :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 5 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2005 Może jeszcze daj możliwość wysyłania SMSów ? Wystarczy DLLa skroić z GG :] EDIT Chłopaki (bo dziewczyn na forum chyba nie ma :D ) przecież Pietrus_paN napisał : Ostatnio uczem się Delphi. Można sie domyślić że w Delphim :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi