eXo Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Mam bardzo dziwny problem.Kiedy włącze grę,żadny obiekt się nie wyświetla,a gdy wciskam przycisk odpowiedzialny za strzał wyświetla error.Wie ktoś jak zaradzić temu problemowi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 te obiekty napewno są w roomie? może byś pokazał jaki error wyskakuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Może obiekty mają odznaczone visible? Albosą zdezaktywowane czy cos? Pokaż errora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXo Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 nie bede robił kłopotów,zrobię wszystko od zera,wtedy się okaże.Może dlatego że jeden ma sprite w formacie .gif animowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 PO co przerabiac do zera skoro można znalezc gdzie jest problem - nie rozumiem ? :| POszperja w grze na pewno jest coś o czym zapomniałes! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXo Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 mam,znalazłęm błąd.Chodzi o to,że w poprzednim poście ktoś(nie pamiętam nicku) podał mi błędny kod dla odejmowania energii przeciwnika podczas naciskania klawisza alt w czasie kolizji.może mi ktoś podać prawidłowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 O mnie mówisz xP ? Co, w mym kodzie jest niepoprawne?! Pokaż treść, bo nikt ci nie pomoże <_< ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXo Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 http://img524.imageshack.us/img524/3412/scras6.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zychu Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 poprostu nie zadeklarowales zmiennej zycie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 A jeśli masz inną zmienną to zamiast życie wpisz nazwę zmiennej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi