Danielus Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Tytuł: Red Age Gatunek: zręcznościowa/strategiczna Opis: Dokładny opis w grze. powiem tylko tyle że trzeba przeciwstawić sie najeźdźcom atakującym nasz kraj :) Download: TU KLIKNĄĆ Rozmiar pliku: 6 mb Autorzy: Programowanie: WoG Studio Fabuła: WoG Studio Grafika: Zbyt dużo by wymieniac dokładny spis będzie w creditsach Muzyka: internet Screeny: SCREEN Interesują mnie wszelkiego rodzaju błedy, więc jak ktoś na jakiś bla natrali niech tu poda jego treść :) Plik jest na sendspace ponieważ uploader nie chciał załadowac pliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ciekawe :P Ale ja średnio lubie takiego typu gry. Troche brzydka ta muzyczka i narobiłeś troche błędów w Game Informarion :D Ale ogólnie to może być. Moja ocenka: 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ugh nie mogłes to na uploadera dac? :) Zaraz dam ocene w editcie... Hmmm nawet ok ale mimo wszystko gra jest troche dziwna. Strzały są za duże a mimo to spadają kawałek obok wroga i nic mu się nie dzieje... Grfaiczka średnia(te budynki) Ale może z tego byc fajna gra. Dodaj więcej rodzajów pocisków itp. Tzy gwiozdy! O! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Bardzo grywalne, lubię gry tego typu :) . Szkoda, że oryginalna to ta gra nie jest. Grafika ładna, popraw trawę, bo jest taka sztuczna, kanciasta. Gra działa, tak jak powinna. Wszystko jest ok, błędów nie ma (chociaż, jak nie wypakujesz rara/zipa i otworzysz plik EXE, to nie znajdzie plików *.pak, ale tego chyba nie naprawisz :P ). Po zaokrągleniu w przód 3.5 wyjdzie 4, 4 gwiazdki :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 nie wiem co ściągam... :( dawaj screeny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 jeden SCREEN dodany. Misztrzunio: jeśli chcesz by gra dobrze działała to musisz wypakować wszystkie plili ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Ja wiem, grałem w to. Szkoda, że brak menu. Skorzystaj z mojego przykładu: "menu na tablicach". Ale jest w miarę grywalne. Nie podoba mi się szybkie strzelanie łucznikow, mimo, że robią przerwy. Popraw to, ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielus Opublikowano 17 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 to jest właśnie najlepsze :) jeżeli pozwolisz dojść łucznikowi do strzału to w napadzie szału strzela super szybko, potem sie jednak opanowywuje i strzela normalnie ;) eee... jak to nie ma menu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 BOŻE 6MB CO CI TYLE ZAJEŁO???? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markos Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 Daj na ulpoadera bo inaczej nie ściągne... niestety nie mogę.. xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 19 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2007 No właśnie? Waży bardzo wiele, mimo wszystko - zniechęca graczy do grania :| . Wywal wszystkie niepotrzebne zasoby i 2 MB spokojnie zejdzie xD . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi