Mario Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Mam kilka pytań odnośnie planowanej gierki.... :rolleyes: Pierwsze pytanie: 1.Jeżeli zrobie zaznaczenie jednostek(umiem to) to jak zrobić żeby po zaznaczeniu tychze jednostek byla jakas akcja,objecty zmianialy sprity lub cos innego?? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vardi Opublikowano 23 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zrób jakas zmienna z wartoscia false, jak zaznaczy sie jednostke zmienna zmienia wartosc na true a potem if(zmienna==true) { utworzenie tych przycisków itp } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Jeśli zaznaczanie to Left Pressed - po prostu dorób tę akcję - jeśli o to chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Kiedyś zrobiłem coś takiego , jak znajdę to wrzucę do uploadera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Kiedyś zrobiłem coś takiego , jak znajdę to wrzucę do uploadera. <{POST_SNAPBACK}> Nieeee, bo sie serwer zżyga! Wierzę ci że zrobileś coś takiego ale było do dupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi