Luki Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Może ten temat nie pasuje tu,ale nie wiedziałem gdzie indziej go napisać (bo w innych to jeszcze bardziej nie pasuje <_< ).Chodzi o standardy.Ja mam chickan,a nie którzy mają już o jeden standard (czy jak to tam się nazywa) wyżej,a mają (albo mieli) mniej postów o demnie.Czy mógłby ktoś wyjaśni o co w tym chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Może by ktoś odpowiedział? A cierpliwości to cię nie nauczyli :/ ? Złamałeś regulamin i to nie pierwszy raz. Kolejny twój doublepost, wściec się idzie. Warna dostajesz. Marmot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 tak, problem najwyższej wagi. masz rangę Chicken. żeby mieć następny klocek -> X postów, następny klocek -> kolejne X postów itd. nie masz większych zmartwień niż durne rangi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Dobra cierpliwości już się nauczyłem. :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 A skąd wiesz ile mają postów? EDIT: A właśnie po co ci dwa konta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi