Sylwester Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 To mi bardziej przypomina burger kinga,niż knajpe/bar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 dobry wieśmac nie jest zły może ty coś zrobisz ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 przydało by siędodac troche ludzi w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shylios Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 A w jakim programie graficznym 3D wy to rysujecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 To się robi nie rysuje XP No ja to zrobiłem w edytorze do leveli z gry serious sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 No ja to zrobiłem w edytorze do leveli z gry serious sam Ja też kiedyś się w nim bawiłem, moim zdaniem to niewygodny edytor, kiedyś robiłem tła w edytorze do Duke Nukem MP XD. Może też coś spróbuje zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LionX Dagger Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Jak dla mnie edytor do sama jest najwygodniejszy no ale wiecie każdy ma swój gust XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi