Lord Marcelot Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Tytuł:Stefek - biały agent Gatunek:Mario podobne https://gmclan.org/up2251_4_Stefek.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 1. Uzyj szablonu po ludzku. 2. Bez screenow malo ludzi sciagnie. Poświęce sie i sciagne. Lol jaki rozmiar xD Nie przeszedlem nawet 1 lvla bo nie da sie kluczyka zlapac (postac odbija sie od sufitu) przynajmniej ja nie moglem. Gra bardzo wielobarwna i wymyslna, przeciwnicy sa nieprzecietnie inteligentni i uzywaja broni najnowszej generacji ktora jest pestka przy tej ktorej uzywa gracz. 2/5 PS. Zlapalem kluczyk ale nie widze zadnych urozmaicen w dalszej grze, mamy cale 5 obiektow - sciana, gracz, przeciwnik, drzwi, klucz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Przeszedłem całe w 1min łatwe, nudne... 2/5 W 3misji jest wieża i tam małe odstępy. I nie naskoczysz na niego dobrze ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Kolejna osoba która zapomniała wyłączyć przycisku F5 i F6 czyli save i load. :P A gra łatwa jak wejście na strone gmclanu. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Po co nam dajesz grę z ligi? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 10 min roboty i tyle. 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Ja ją przeszedłem bez zapisywania. 2/5 ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Przecież to gra z ligi. <_< Mogłeś ją chociaż poprawić troche. Ocena 2/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi