Pablo-GM Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam wiem ze juz napewno byl tak temat lecz obecnie nie mam czasu szukac go wiec prosze Was o pomoc wiec tak GM mam zarejestrowanego i gre zrobiona server do gry niebawem bedzie.Prosze o pomoc w tym watku PS Aha bym zapomnial jak zrobic cos takiego by koles pobral gre i w grze ma cos takiego jak stworz konto tworzy je i ma zaluguj sie podaje pasy i wchodzi do gry jak to zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 1. Większość userów może nie mieć czasu ci odpowiadać, więc szukaj. 2. Naucz się lepiej pisać, bo się niewygodniew czyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej1_1 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 1.Jak nie chce ci się szukać to nie rób gry. http://www.yoyogames.com/downloads/tutorials/multiplayer.zip - przykład multiplayera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 @up: swiete slowa :D @PabloooGM: skor nie masz czasu szukac to ciekawe jakim sposobem masz czas robic gry i to do tego multiplayer <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Logowanie z tworzeniem kont chyba obejmuje przyklad gmmmorpg z oficjalnego forum poszukaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi