Micanser Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Musi tak robić, bo nic innego nie umie. I nie kłam Artimal, bo do tej pory tylko kopiowałeś kod z przykładów itp. a potem mówiłeś że sam napisałeś (na dodatek osoby z forum musiały ci tłumaczyć gdzie który kod wpisać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ale ja przynajmniej to rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Do tej pory za każdym razem udowadniałeś że nic nie rozumiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 To znaczy ty szukasz nawet pomysłu? :D no sory ale jak tak to już ja chyba troche przesada. Powiesz co TY masz w ogóle robić w tej produkcji? Inkasować 99.99 $ od sprzedanego egzemplarza? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ja będe się starał pomuc każdemu kto mnie o to poprosi najlepiej jak potrafie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Dobra niech sobie chłopak robi co chce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 ja będe się starał pomuc każdemu kto mnie o to poprosi najlepiej jak potrafie Masz POMAGAĆ w robieniu TWOJEJ gry na którą nawet NIE MASZ POMYSŁU? To tak jakbyś szukał sobie niewolników do czarnej roboty. [tak wiem, obrazowe i daleko idące porównanie, ale co tam xP] A tak na serio zupełnie - ktoś kto zbiera już taką grupę osób, powinien mieć już na prawdę jakieś dośc spore doświadczenie. Carmack jak pisał Quake'a miał chyba mniej osób :D. Szczególnie że on dokładnie wiedział co chce stworzyć, a nie zbierał wielką ekipę żeby coś dla niego zrobili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ok to do czego sie nadaje to grafika - robienie itemow i backgrounow robie muzyczke trance sprubuje zrobic na MID cos ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Carmack jak pisał Quake'a miał chyba mniej osób Nie wiem ile osób robiło quake, ale dooma robiło chyba mniej niż 5 osób. Chce tutaj zaznaczyć że 3 dobre osoby są lepsze niż 50 mało umiejących (nieliczni średnio), na dodatek ze słabym "przywódzcą". Na dodatek w 3 osoby łatwiej się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmaul Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Odchodzę, aritmal mało płaci i nie potrafi dobrze zorganizować grupy. Papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Wiesz co Cie powiem?! JA tez :P to kupy sie nie trzyma gdyby on mial byc szefem posiadal by conajmniej 30% skryptow i umial by cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woock Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Nie żebym wam źle życzył czy coś, ale za przeproszeniem od dupy strony się do tego zabieracie :) Nie orientuję się w tym, co się na forum dzieje, więc nie wypowiem się na temat talentów kandydatów się tu zgłaszających, ale jedna osoba na słówko zasługuje. Mam nadzieję, że pan "scenarzysta", który pisał tu o swoich "pomysłach" robił to w charakterze żartu, dowcipu, zgrywy, [tu wstaw dowolny synonim wedle własnego uznania]. Jeśli jednak było to pisane na poważnie (trudno mi ocenić, ponieważ tej osoby nie znam), to... Wygląda na to, że po prostu nie wiesz, czym jest pomysł na grę, czym jest scenariusz i inne takie. Jeśli był to jedynie zgryźliwy dowcip, to przepraszam. Pozdrawiam. PS: Ubolewam nad faktem, że nie wszystkie z osób, które o przedsięwzięciu wyrażały się sceptycznie i/lub krytycznie, robiły to w sposób przemyślany, sensowny, a przede wszystkim grzeczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Ja mogę ale z nudów. Ty se kasujesz bańkę za egzemplarz a my się wysilamy. Nie ja mam inny pomysł! Każdy dostanie tyle ile zrobił. A ten co w ogóle nic nie robił nie będzie nawet w credits. imię: Krzysiek Nick: Sarevok GG: Nie posiadam e-mail: co0@wp.pl Zatrudnił by się na stanowisku Prozatora i Programisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Jeśli potrzebujecie sekretarki, to mogę zostać sekretarką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 9 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 Dobra dam sobie z tym spokuj poczekam może rok aż będę miał 6,5,7 a nawet i osiem 'gwiazdek'. Totalna pLajta Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi