planet Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 mam gm 7 nie pro.jak włączam jakiś przykład np. jak zrobić Menu z uzyciem surfaces to przy włączeniu pokazuje mi się coś takiego: ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Create Event for object o_menu: Error in code at line 18: sur_zakladka = surface_create(500,500); at position 24: This function is only available in the Pro Edition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saus Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A umiesz angielski? Bo ja jak patrze na to to juz wiem dlaczego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 ja cie pisze ci jak byk: at position 24: This function is only available in the Pro Edition.<_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 at position 24: This function is only available in the Pro Edition. Ta funkcja jest możliwa tylko w wersji Pro. pozdrawiam,proksks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Wystarczy wiedzieć co to "only" i "in the Pro Edition" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
planet Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 no tak macie racje. tylko szkoda, że takich przykładów na pro jest tak dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Nie przez przypadek tak jest,poprostu twórca game makera chce jak najwięcej zarobić na swojej pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Ah ta komercha. Pamiętam stare dobre czasy, gdy nie było podziału na wersję bezpłatną i pro. Jednak ja pana profesora rozumiem, w końcu człowiek się męczy by zrobić dobry program, to niech chociaż zwrócą mu się koszty jego dewelopowania i eksploatowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi