mike_p Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mhm, włączam. Tylko trzeba ściągnąć update'a z powodu zmian silnikowych: http://www.gmclan.org/up2575_4_shotinthedark.html Btw, nowa plansza :P Tak na przyszłosć - http://www.shotinthedark.yoyo.pl/serwery.php status serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 ???? Pisze mi że mam starą wersję mimo tego ściągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Hmmm. Może zły komunikat. Wpisz login powyżej 4 znaków złożony tylko z liter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Nie biorę dołącz do gry pisze mi że czeka na informacje i pisze ze nie mam 4 planszy (o nicku nic) jeszcze raz uploaduj plik bo może wziołeś ten stary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Ciekawe czemu Yodzie i Maxowi chodzi <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistyk Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Zaraz dam screena że mi tak piszę bo coś mi długo wchodzi https://gmclan.org/up2828_5_cfuiuhnnj.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Lol niemożliwe mi chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Hmm. są bugi :D Po śmierci koleś może zostać na swoim miejscu (u klienta). No i te dziwne łączenia... :D Chyba coś musze zrobić z serwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoda Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 No bugów jest strasznie duzo - ta wersja źdźebko nie wypaliła... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mhm. Na razie nie włączam serwera. Naprawiam bugi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolka Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Jakoś mi nie działa no cóż szkoda ;) :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No cóż, tak bywa kiedy serwer jest wyłączony :] Jak coś to można mi pisać na PW żebym włączył a nie zaśmiecać tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Vayaa Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Spóźniłem się troche z komentarzem :P 5/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moldis Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Więc gdy popykałem w tą gierkę, śmiem twierdzić że jest fajna XD Pomysł: 5 Grafika:+5 Dźwięk:2 Grywalność: 4 (Przez bugi które są) Atmosfera w grze: 6 (xD) Więc ocena to +4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Juz lepiej bylo zrobic no-ip niz sie walic z tym calym hamachi -.- Ja np sie nie moge polaczyc caly czas pisze konfigurowanie, hamachi sux ! Żeby hostować serva trza mieć zewnętrzne ip jeśli się nie ma to trzeba właśnie na Hamachi ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Ty cora wind lepiej tak tych tematów nie odświeżaj bo siła wyższa ci da warna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalu Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 zgadzam się ja za wymandrzanie też bym dostał warna PS.próbowałem dzisiaj i nic pojawia się że nie można podpiąć się do serwera zgadzam się ja za wymandrzanie też bym dostał warna PS.próbowałem dzisiaj i nic pojawia się że nie można podpiąć się do serwera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cora Wind Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 PS.próbowałem dzisiaj i nic pojawia się że nie można podpiąć się do serwera Bo servery cały czas offline ;/ Ty cora wind lepiej tak tych tematów nie odświeżaj bo siła wyższa ci da warna tongue2.gif Nie wiedziałem że za takie coś warn : d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 20 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Sorry, że nie włączałem ale skrzynka w tlenie mi nie wchodziła, więc nie widziałem maili z powiadomieniami (teraz dopiero się włączyło :P). Jutro załączę serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Hellyeah doublepost :P No więc - nowa wersja. Dodany fajowy celownik do snajperki i takie tam. Zapraszam do gry ;] http://www.gmclan.org/up2575_4_shotinthedark.html Edit: Hm, chyba mam jakieś problemiki z netem... Edit2: ... więc zająłem się na razie naprawami. Dam znać jak będzie coś nowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 masz juz jakiegos stalego hosta do tej gry wkoncu? :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Żal, chyba muszę założyć nowy temat, bo ileż razy można w tym samym pisać, że tak? Po prostu logujesz się na shotinthedark.dyn.pl :P O ile jest włączony oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 wlasnie, O ile jest wlaczony :jezor: Chodzilo mi raczej o cos bardziej stalego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike_p Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Aha.. No na razie nie. I info o tym, czy serwer jest włączony chwilowo nie szukajcie na stronce SitD (w dziale serwery) bo coś mi się zepsuło z DLLem do nadpisywania statusu po przenosinach na nowego kompa. A póki co mały filmik: http://pl.youtube.com/watch?v=gwLvVAkXHGo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Dark Opublikowano 5 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 musze powiedziec ze celownik do snajperki jest naprawde ######sty :D :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi