artimal Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 dll jak go edytować co w nim pisać !!!??? Robię grę w której gracze mogą się rejestrować igrać przez internet słuszałem że chyba cos dll-ami jak nie to podajcie jakiś inny sposób I JEST JEDEN WIELKI PROBLEM NIE MAM ZAREJESTROWANEJ WERSJI !!!!!!!!!!!!!!!!! :( :( :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 bez zarejestrowanej wersji się nie da!!!! a do zarejestrowanej są dll: 1. 39dll.dll 2. soc.dll 3. są też funkcje w gm dll się nie da edytować, można zrobić samemu, albo dostać source offtopic: a tak ogólnie to ty to powinieneś wiedzieć masz kupę postów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 A jak wczytać dll'a? (wcześniej się tym nie interesowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artimal Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 a jak zarejestrowac gmakera to koniecznie trzeba płacić!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 poszukaj w help, a po 2 było już takich postów 1234 i jest poradnik na stronie głównej. tak trzeba zarejestrować na gm6 i gm7 , ale słyszałem że na gm 5.3 chyba nie trzeba było. artimal to się innych sposobów nie dowiesz(niezgodne z regulaminem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 offtopic: a tak ogólnie to ty to powinieneś wiedzieć masz kupę postów!!! Od ilości postów nie zależy kto ile umie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 wiem bo to by znaczyło że ja mniej umiem od niego!? ale chyba on nie umie czytać, bo takich tematów jest 200. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinker Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ale zeby miec game maker 7.0 pro edition?haha ja ściagłem se tylko programik game maker pro i juz,nie bawiłem sie w zadne rejestracje albo klucze rejestracyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Pewnie nawet nie wiesz że nie masz pro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi