Driger Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 Witam :) Jak i wogóle czy to jest możliwe aby podczas robienia rooma można bylo nakladać na siebie obiekty ? Nie wiem czy mowie jasno ale mam np postac i chcialbym na niej umiescic drugi objeckt .. np mam czolg od gory i lufe nalorzyc na niego .. :P Bo jak ja to chce to mi obiekt na ktorego chce nalorzyc znika xF Jest to wogole mozliwe a jak tak to prosilbym o info gdzie to ustawic albo jakie klocki scripty czy cos trzeba zrobic :P Z gory dzieki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiatcienia Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 odznacz delete underlying w objects w roomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pentalinio Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Możesz też za opomocą instance_create(), ale nie polecam :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi