Firemark Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 W grze zrobiłem fajne zjawisko dnia i nocy.Własnie chce,żeby się ściemniały wszytkie objecty,backgroundy i... tile.Jak wyszło tile_set_depth(id,depth) .Zmieniłem id na all,ale nie wyszło.Mam 500 tile w 1 romie.I nie kce mi sie tyle wpisywać.Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 12 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 Sprawdź id tiles'ów i użyj petli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 12 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2005 sprubuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigshark Opublikowano 13 Stycznia 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 Mam pyranie, czy te zjawisko dnia i nocy działa przy wyłączeniu exclusiwe mode?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firemark Opublikowano 13 Stycznia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2005 hm?Chyba tak...NIe wyświetląją sie pop-up'y ,uzywa do kolorystyki tła i blenda(tile jakoś 1 kodu nie ma -muse skryptować).Więc jeżeli mi sie uda tile to wydam przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 1 Marca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2005 Coś jest w gm takiego że zmienia RGB na całym ekranie. Jakieś tam poleconko czy tam zmienna :) Miałem jakiś przykład z tym ale go zgubiłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi