Snake Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Jak niektórzy z was wiedzą tworzę muzykę techno ale, postanowiłem się zabawić w kompozytora i tym razem stworzyłem (mój pierwszy) MID czy MIDI jak kto woli. :) Orchestra rulez :D Ciekaw jestem jak mi poszło, więc daje do oceny: https://gmclan.org/up541_3_SAD_MID_by_Snake.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 troszeczke nudnawy, ale jesli to twoj pierwszy MID to bardzo dobrze :thumbsup: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhariseuS]- Opublikowano 7 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Początek zajedwabisty. W drugiej części utworu słychać jednak minimalne dysonanse i się robi trochę kakofonicznie. Ale ogólnie gratulacje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Początek jest całkiem, całkiem. Ale niestety później się nudne robi. :unsure: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smok Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Nawet fajne. :thumbsup: Jakbyś drógą część troszeczke poprawił to nadało by się do Anger of Scoecan. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 8 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Bo tak jest, że zazwyczaj z początku mam dobry pomysł a dalej to już tracę pomysł na zakończenie muzyki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi