Bagno Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Poszukujemy prezenterów: Wiek od 13 - 18 lat :D ODTWARZAJ - MP3 56KBPS (WINAMP) Aby słuchac naszego radia potrzemujesz programu WinAmp Powered by Nullsoft Shoutcast Server v2 (PL Version by Bagno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 na policje moge coś zafreestylować albo na prezydenta , puścicie mój kawałek? he he nie no powaga! edit: sprawdziłem i ładnie działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Może powiedz co gracie? Bo jak hip-hop, techno, pop i im pokrewne to nie liczcie, że będę was słuchał :] . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Co wy ludzie puszczacie :crying: Ta piosenka mi się z jakimś boysbandem kojarzy=] edit: Teraz jakiś Kave Styles=[ @down Nie obrażaj murzynów=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Błe, włączyłem z ciekawości i trafiłem na nagranie jakby je nagrywał jakiś murzyn bez jąder :/ . Nie będę już was włączać więcej ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 puście teraz jakiś rap bo prison break wyje... edit: a te 3 kropki to nie cenzura, kończy się na wyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 A ja zgłoszę was do ZAIKS i będziecie mieć kapę! o! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 A ja zgłoszę was do ZAIKS i będziecie mieć kapę! o! Lol, mamy zezwolenie od ZAIKS :D \ A co do tego puszczanie, powiedzcie co chcecie to puszczę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 puść opere... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 @lowrider jaja se ze mnie robisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja też sądzę, że powinieneś muzykę operową tam puszczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Ja też sądzę, że powinieneś muzykę operową tam puszczać. Przestańcie :lol2: Naprawdę poważnie podchodzę do tego radia Sorry za offtopa, zaraz przechodzę na Linuxa :D Przynajmniej serw będzie lepiej chodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 A po co słuchać radia jak na winampie możesz słuchać tego co chcesz,kiedy chcesz i jak chcesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 a ja poważnie podchodze do komputera,tak że go czasem kopne jak robi co innego niż mu każe albo puść jakiegoś rocka albo Lady Punk-Zostawcie Tytanica (chyba nie machnąłem się w tytule) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Lady Pank raczej ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 4 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Muszę narazie wyłączyć nadawanie ;) Trzeba PC przeładować bo Visual Basic 2005 Express zainstalowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi