Tito Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 39dll.dll - plik ten jest wymagany jeśli chce zobaczyć np. przykłady z Waszej strony, ale mimo iż go ściągnąłem nie wiem co z nim zrobić. Nadal wyskakuje mi komunikat o braku tego rozszerzenia. POmocy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Wrzuć dll'a do folderu z przykładem P.S. Dasz linka do tego przykładu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tito Opublikowano 3 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 To przykład multiplayera, ale teraz gdy wszystko powinno być ok wyświetla mi taki komunikat: failed to initialize direct3d. Old cards do not support this. Nie wiem o co chodzi bo nie mialem takich problemow, nie mam starej karty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Nie udało się zainicjować Direct3D. Stare karty graficzne nie obsługują(?) tego. A jaka masz karte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Proszę, daj linka do tego przykładu zobaczę czy u mnie jest ten błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi