Syliush Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mam problem otóż gdy gram w plemiona w przeglądarce mozilla firefox, to po włączeniu plemion zamiast normalnego widoku zaszczyca mnie taki widok. A jak włączam normalnie przez internet explorer to normalny widok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Masz coś nie tak z Firefoksem, bo u mnie to działało dobrze, chyba, że coś w kodzie Plemion nakopali. Zapytaj się na ich forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 czasem mam coś podobnego w travianie... Ale czasem tylko.. Wystarczy, że uruchomię przeglądarkę od nowa i już działa.. Może wina słabego neta?(tak jest u mnie raczej) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ej słaby net 100Mb/s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 To były tylko moje przypuszczenia.. Ale cały czas tak masz czy tylko raz na jakiś czas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Cały czas dać ci jeszcze screen z interia po zapomniałem że na wszystkich stronach podobnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Will Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 To tak jak Marmot napisał to albo przeglądarka lub im się coś psuje.. Innej opcji nie ma.. Spróbuj przeinstalować przeglądarkę i zapytaj na forum Plemion czy inni mają ten sam problem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 100Mb/s to tylko przepustowość karty sieciowej, a net możesz mieć nawet 52kb/s ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 @up Ja i tak widziałem większy... 1 Gb/s ! I seryjnie tak na licznikach internetowych pokazywało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 To są przepustowości karty sieciowej ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Dobra już wiem powiedzcie mi tylko jak naprawić problem z mozilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Przeinstaluj Firefoksa, powinno pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 To są przepustowości karty sieciowej ;p . Co ty.... Seryjnie... A poza tym liczniki na necie nie pokazują przepustowości karty sieciowej.... Wiem, bo sam u mnie na kompie mam przepustowość 100 Mb/s.... To było na nitce światłowodu xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owyn Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Bixon: 1GB/S tego dysk nie wytrzyma. PS. 100mb/s to nie megabajty tylko megaBITY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Bixon, to tylko ci pozazdrościć tego neta w takim układzie jak na liczniku w sieci, ale i tak, ja jestem wręcz stuprocentowo pewien, że Syliusz podał przepustowość karty sieciowej to 100Mb/s ;p . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 @up to nie mój ;/ Mówię, że widziałem i przez jakąś godzinkę korzystałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi