Snake Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 No więc tak... przypomniałem sobie że tą grę publikowałem tylko na Game Maker Community Polska (czy jakoś tak) czyli na forum Pietera do jakiegoś tam konkursu :P Ale niedawałem jej tutaj :) więc daję ją tutaj do oceny (a tak sobie :)) Tytuł: Watch Out ! Gatunek: Zręcznościówka Opis: Ehemm... no tak, chodzimy takim "ludkiem" i zbieramy różne bajery np. pieniążki power-up'y itd. omijając przy tym różne przeszkody :) Grę trzeba przejść w czasie szybszym niż 15 min. gdy już to zrobimy punkty mnożą się przez pozostałą ilość czasu. Główny cel tej gry to zdobycie jak największej ilości punktów :) Download: Please wait 5 seconds to begin download... Rozmiar pliku: 1.5 MB Autorzy: Programowanie: Snake Fabuła: Snake Grafika: Snake Muzyka: Nie pamiętam Screeny: SCREEN 1 SCREEN 2 UWAGA: Gra może być dla niektórych z was oczoje*na ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 No mi się podoba :P Użyłeś czcionki Nasalization? Brawo, super gra! Grafa 4/6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie pamiętam jaką czcionkę użyłem :P A czy ma to jakieś większe znaczenie ? :) hmm Pozdrawiam, Snake :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 nudy nudy nudy NIE PODOBA MI SIĘ 2* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syliush Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Bardzo prosto zrobić coś takiego. 1 gwiazdka. Jak byś dorobił parę bonusów to może by było fajne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 6 x a przesadzasz nie jest tak źle,3 gwiazdki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Gra mocno średnia. Jedyna porządna w niej rzecz to muzyka. Daję 2 gwiazdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Zapomnialem dodac ze zasadami konkursy byly: Ograniczenie - 2 roomy - 1 na menu drugi na gre Gra miala zajmowac mniej niz 2 MB :) thx to pieter6 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aaaaaa Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 wcale nie przesadzam nudna gra mało bonusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieuatoryzowany Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 no... całkiem fajne, grywalne, tylko trochę trudne ;] poza tym lepiej by było, gdyby te kulki się odbijały, a nie przechodziły przez całego bohatera. dam 3 gwiazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalas Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Bardzo prosto zrobić coś takiego. Nie powinno się oceniać tego jak trudno zrobić taką gre... Ktoś może mieć gienialny pomysł a tworzenie gry proste... Ludzie grają w gre a nie zastanawiają się jak była robiona... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymek11116 Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Nie jest tak źle.Dam 3 Stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 wcale nie przesadzam nudna gra mało bonusów Chcesz wyskoczyć na GM-owy freestyle ? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio_trek Opublikowano 16 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Popraw grafike chlopka i ten background, na starszych monitorach przez te paski moze nic nie widac. daje 3/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2007 Chciałbym cokolwiek poprawić ale tą grę stworzyłem we wakacje poprzedniego roku, a projekt straciłem bo później płyta główna mi się spaliła :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal1 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 do dupy... chodzisz paintowym ludzikiem i nawet mu sie nogi nieuginaja co to ma byc??? grafika zjebana taka gre mozna zrobic w 20 min 1/5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 do dupy... chodzisz paintowym ludzikiem i nawet mu sie nogi nieuginaja co to ma byc??? grafika zjebana taka gre mozna zrobic w 20 min 1/5 Nie obwiniaj painta, paint to fajny program, jeśli znasz się na pix art'cie i masz talent (jak Tymon xD) to naprawdę można narysować coś "pięknego". :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrex1995 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Temat jest troche przestarzały :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snake Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Miała to być prosta mini-gra więc czego się spodziewałeś, rafal1 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallord Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 rafal1,gratuluje odsiwęzenia tematu sprzed 3-4 miechów - więcej takich na gmclanie -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi