M@ti002 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 witam. mam problem. oto on: jaki jest kod na zmiane rozdzielczosci? np. event left pressed (mouse) i zmienia sie rozdzielczosc np. 800x600? szukalem i nie znalazlem a i net ostatnio mi lipnie chodzi (prawie wcale <_<) bardzo prosze o pomoc. pozdro, M@ti002 :alien: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 10sek szukania w helpie/manualu: display_set_size(w,h) Pozdrawiam, mroow. :cat: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Jak mogłeś nie znależć??Z tego co pamiętam były 2 takie tematy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@ti002 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 1. jak juz Tymon stwierdzil, "nie umiem szukac :P" 2. pc szuka u mnie okolo 5 min. (nie wiem dlaczemu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 1.To zmuś na PM/GG kogoś żeby za ciebie poszukał 2.'dlaczemu'?Też nie wiem,a dlaczego? to mogą być różne powody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi