Matyxex Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Np. Jest 5 różnych postaci i Dwaj gracze: obj_PlayerOne i obj_PlayerTwo PlayerOne ma wbudowane Sterowanie i kontroluje tym sterowaniem parrenta ''postac1'' Niewiem jak to wytłumaczyć :( Prosze o przykład ;) Spójrz do dołu | ----------------V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 o to chodzi? https://gmclan.org/up2251.html Plik: Przyklad Edit: Teraz dopracowałem jeszcze Plik: przykład_by_lord_marcelot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubos Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ale chodzi że mamy ci tak zrobić, czy co?? Taa od razu przykład <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Tak jak Lord Marcelot pokazał to coś podobnego tylko że: :P P1 i P2 mają już sterowanie i maja tym sterowaniem sterowac postaciami :) :sp_ike: @kubos: To kod daj zamiast przykładu, gdyby to była bardziej rozbudowana struktura to przykład by sie przydał Zaraz wszyscy zaczną floodować i wmawiać mi że to 90% gry <_< :jezor: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Marcelot Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Nie rozumiem Może jakiś diagramik @ Down Tu ja ci nie pomoge bo nie mam pro =[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Sora, jestem nietenteges wystarczyło dać parrent Proszę o kod zmieniania parrenta... i na usuwania persistancea Edit: Mam oto kod object_set_parent(ind,obj) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi