Krzy100f Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Mam nie orginalną wersje (bez klucza) i pokazuje informacje ___________________________________________ ERROR in action number 1 of Step Event for object o_Menu: In script dolacz: Error in code at line 21: if mplay_init_tcpip(ip) at position 5: This function is only available in the Pro Edition. z przykłądu gry online . Powiedzcie jak zrobić gre online bez klucza ? Napiszcie proste przykłądy jak robi sie gre online do tamtego nie moge sie doczytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Musisz mieć wersję pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Mam crack'a mi powinno działać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ale jednak ten crack ci nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzy100f Opublikowano 30 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Działa ale mi chodzi jak zrobić własną gre przez neta mi nie działa moja gra bo nie wiem jak robić . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Ale ten błąd ci pokazuje że nie masz wersji pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi