Mag_Ognia Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mam pytanie.. czy jest szybsza możliwość podzielenia CharSetów w GM. Jak jest to jak? Pozdrawiam MO :death: Ops pomyłka w nazwie tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Mam pytanie.. czy jest szybsza możliwość podzielenia CharSetów w GM. Jak jest to jak? Pozdrawiam MO :death: Ops pomyłka w nazwie tematu Bodajże backgroundy da sie podzielić na części i je po części wstawiać. Charsetów się nie podzieli.;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jontor120 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadekkleofas Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 co to jest Charset to grafiki bohatera, ukazane w czterech kierunkach w kilku klatkach, zazwyczaj chodzenia. Zresztą zraportowałem twój post, jak ten inny w którym wykopałeś czteromiesięczny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidsu Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 Jontor, uważaj co piszesz, bo warn się szykuje. Dziadek zaspamował mi inbox raportami o twoich głupich postach. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi