Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Poszukuje grafiki mario, 32x32, stojącego prosto, animację idącego w lewo i w prawo... W zamian oferuję miejsce w creditsach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaklub Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Może nie moje grafiki, ale odwiedź to: http://www.mfgg.net/index.php?act=resdb&am...filter=2.6,5.31 Ustawione tak, by były animacje Mario zrobione przez userów strony. (Oczywiście jakieś n00by mogły wsadzić ripy, więc uważaj. NIKT na GMClanie nie lubi ripów, choć są wyjątki [ja na przykład]) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 miałem gdzieś taką znajde to dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 @up To po co piszesz, jeżeli nie wstawiasz... Dopiero jak znajdziesz napisz... @Jaklub Dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi