bigshark Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Mam następujący problem : jest wróg, w odległości 300 pikseli od niego znajduje się moja jednostka, wróg zaczyna za nią podążać, spotyka drzewo, omija je i idzie dalej do mojej jednostki. Jest wrog, w odleglosci 300 pikseli od niego znajduje się moja jednostka, wróg zaczyna za nią podążać - to potrafię zrobić. Omija je i idzie dalej do mojej jednostki - tego nie umiem. A ja mam większy problem: używaj dużych liter i polskich znaków!!! Patrysław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Przecież jest do tego specjalny klocek! Poza tym ten temat był już chyba wielokrotnie omawiany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Co ty Patrysław???? Klocek to jest tylko do podążania za jakimś objektem, ale żeby zarazem omijał inne to nie ma! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 30 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2004 Jak nie ma jak jest: "Step towards a point avoiding objects" - zakładka Move, na samym dole po prawej stronie...(GM 6) update: w GM 5 tesh jest, ale w zakładce Move 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi