Bagno Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 No nie, kupiłem se Supreme commandera za 99,90 zł i co nie działa! Mój PC spełnia minimalne wymagania! \Co jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 zgłoś reklamacje jeśli płyta zwalona,albo masz coś z kompem,tylko nie wiem co?=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Supavader Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 powiedz, napęd nie czyta płyty? Gra nie chce się uruchomić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 No nie, kupiłem se Supreme commandera za 99,90 zł i co nie działa! Mój PC spełnia minimalne wymagania! \Co jest? Podaj specyfikację swojego komputera. Chętnie odkupię grę za 40zł. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Płyta nie jest zwalona bo się gra zainstalowała: Windows XP SP2 512DDR2 128MB 128Bit Radeon 9550 Pixel Shader 2.0 80 GB HDD Seagate Barracuda Napęd HD-DVD LightScribe Lite-On Sound Blaster 2 A tak przy okazji, dzisiaj rano próbowałem hacknąc IE 7, no i niechcący nacisnąłem na spuninst.exe - narzędzie do usuwania Service Pack 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A procesor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 A procesor? Intel Celeron D 3,20GHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wiesz co? Może ściągnij i zainstaluj (jeżeli nie masz) .net framework 2.0, bo wydaje mi się, że ta gra używa go w paru miejscach: http://www.microsoft.com/downloads/details...dd-aab15c5e04f5 btw. Z tą kartą grafiki, uj panie, będziesz musiał ściągnąć wszystko na low i grafika stanie się naprawde ohydna. Dobrze chociaż, że procesor dwurdzeniowy, ale z ramami też niezbyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wiesz co? Może ściągnij i zainstaluj (jeżeli nie masz) .net framework 2.0, bo wydaje mi się, że ta gra używa go w paru miejscach: http://www.microsoft.com/downloads/details...dd-aab15c5e04f5 btw. Z tą kartą grafiki, uj panie, będziesz musiał ściągnąć wszystko na low i grafika stanie się naprawde ohydna. Dobrze chociaż, że procesor dwurdzeniowy, ale z ramami też niezbyt... NET FRAMEWORK 2.0 Mam ale nie zainstalowanego :D NET FRAMEWORK 2.0 Mam ale nie zainstalowanego :D [/quotHmm, jednak go mam <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Oj sorki. Ty masz Vistę? To nie trzeba instalować 2.0, gdyż ten system ma wersję 3.0 kompatybilną wstecz (to to samo co 2.0 + dodatkowe biblioteki obsługujące nowe możliwości Visty). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 26 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Oj sorki. Ty masz Vistę? To nie trzeba instalować 2.0, gdyż ten system ma wersję 3.0 kompatybilną wstecz (to to samo co 2.0 + dodatkowe biblioteki obsługujące nowe możliwości Visty). Niieeee żadfnej visty :) Nie mam, to tylko wygląd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 26 Czerwca 2007 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 No to chyba przez te próby hakowania będziesz musiał przeinstalować system operacyjny, bo gra wymaga SP2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaGnIaK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 No to chyba przez te próby hakowania będziesz musiał przeinstalować system operacyjny, bo gra wymaga SP2. Eeee tam, pobieram SP2 :D PS. To ja Bagno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Tak na przyszłość informuje innych ( odbiega troszkę od tematu sorki :( ) NIE INSTALOWAĆ VISTY ZŁOM I TYLE VIŚTA WIO VIŚTA WIO ROBI Z KOMPA STRASZNY ZŁOM :) Jeszcze raz sorki... EDIT Jako poganianie konia na wsi ;) :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wio? W jakim sensie napisałeś wio? Sorki za offtopa, poprostu nie zabardzo go rozumiem. EDIT Jako poganianie konia na wsi Tak myślałem, ale to nie ma zabardzo sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaGnIaK Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Taaa, jak Bym o tym nie wiedZiał :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXcLiFe Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A bo to takie skomplikowane z ukrytym sensem ;) Biega o to że Vista robi z kompa coś takiego iż działa on jak koń z wozem a nie jak ferrari :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaGnIaK Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 A bo to takie skomplikowane z ukrytym sensem ;) Biega o to że Vista robi z kompa coś takiego iż działa on jak koń z wozem a nie jak ferrari :) Przynajmniej mi na niej Supreme Commander działa :D Wczoraj po tym wszystkim se zainstalowałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi