Boro Casso Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Szukam dobrego grafika potrafiącego rysować otoczenie/przedmioty/postacie w rzucie izometrycznym (nie mylić tym z tibii bo to nie izometria) Zgłaszać się można na mój numer gadu gadu : 6854542 Proszę obrazu pokazać swoją pracę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumex Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Już na gg ci napisałem ;). down: nie wiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 To po co piszesz?offtopujesz tak ja teraz?=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Hmm... A co miałby robic ten grafik ? Grafikę do fildin online ? xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 w jakim rozmiarze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 @CP-player On nie szuka grafiki tylko grafika a to co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 No nikt sie nie zgłasza ? Grafka ma być do gry fildin online! W stylu izometrycznym !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi