KoRn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 znowu mam problem.... :cat: Dlaczego w tej mojej niedokonczonej grze kursor nie moze wyjsc za połowe ekranu? W tej grze prosze o oddanie dobrego pliku. :crying: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matyxex Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Bo za dużego może rooma dałeś. Poprostu niewiem :( Ale wiem jak to naprawić. Zrób Vieva. EDIT: Radziłbym ci dać kod W colision z blokiem: hspeed=-hspeed; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ochodzi oto ze za okienkiem jest zwykły?? :blink: jeżeli tak to ustaw sobie grę żeby włączała się w fullscrenie EDIT sry nie zrozumiałem EDIT namber tu: pomniejsz room do 1000 i po sprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 room jest za duży a w komputerza nie możesz mieć takiej rozdzielczości jak w zakładce sttings rooma dlatego kursor dochodzi najdalej do ustawienia rozdzielczości Twojego komputera jeśli zmienisz w kompie lub podczas gry rozdzielczośc na 1280x1024 to tak najdalej będzie dochodzić :) ps zmień w zakładce global game settings rozdzielczość na 1280x1024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 dobra dzieki wsystkim. zamykam topicka. :offtopic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi