fervi (Skovv) Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mam windowsa 2003 Server, Celerona 1.2GB i 192 MB Ramu :P i kartę graficzną Nvidia MX 400x400 (64mb) I gry z GM-a nie chodzą. Jest błąd :( http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...4de5b54578.html Może jest na to jakiś sposób? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 zainstaluj XP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Wygląda na to że na Windows 2003 Serwer gry z gm'a nie chodzą jedynie to zainstaluj XP'eka. Pozdrawiam, Maxpayn :chris: @Edit: Pieter był szybszy. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 poprostu masz za słabego kompa i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 a wgrałeś sterowniki, directx etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasterz Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Mam to samo na laptopie którego wczoraj kupiłem. A mam na nim XP i wszystkie sterowniki do karty graficznej. :huh: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 poprostu masz za słabego kompa i tyle Po prostu ty głupoty gadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Nie! Zainstaluj sobie najnowsze sterowniki do kary graficznej. Ja też tak miałem jak kombinowałem ze sterownikami by uruchomić gothica. Powtarzam TO WINA STEROWNIKÓW :P Pozdrawiam MO :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Sprawdź czy masz niezbędne oprogramowanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi