Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Witam ! Szukałem, ale znaleźc nie mogę ;/ Szukam przykładu gry online, który zawiera serwer i klienta.... Chodzi o to, by można było to edytowac... Z góry dzięki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMoEX Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 omg noiedawno dawałem przykład 39.dll jeżeli chcesz silnik platformówki to pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki77 Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Czy tak trudno poszukać w przykładach na GMClanie? http://www.gmclan.org/index.php?sciagnijplik=73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Powyższego przykładu nie polecam. Pozdrawiam, Maxpayn :chris: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A coś, co chodziło by na niezarejestrowanej wersji GMa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 23 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 A coś, co chodziło by na niezarejestrowanej wersji GMa ? Na nie zarejestrowanej wersji nie zrobisz gry online ;) Polecam kupić grę lub ściągnąć ... nic nie ściągać :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 23 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2007 Lol, ale ja poszukuję przykładu, gdyż chcę swoją zrobic, a nie grac w czyjąś, więc po co mam kupować grę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mag_Ognia Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Jest jedno wyjście zarejestruj sobie GM Pozdrawiam MO :death: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 @up Ale mi doradziłeś... Normalnie wielkie dzięki... Jeszcze nigdy takiej pomocy nie otrzymałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro Casso Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Ale mi doradziłeś... Normalnie wielkie dzięki... Jeszcze nigdy takiej pomocy nie otrzymałem... Dobrze ci doradził na nie regnietym gm prawie nic sie nie da zrobić a w szczególności online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gryzli Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie zrobiszgry online bez zarejstrowanego GM'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie zrobiszgry online bez zarejstrowanego GM'a Grizli,już 4 razy ktoś to powiedział w tym tmacie,a ty nagle wyskoczyłeś...zal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi