Oriental Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jak zrobic zeby GM mugl odpalic plikacje np: przyklad.exe podczas grania w gre?? Wiem |e cos z Execute ale nie wychodzi plx pomuzcie potrzebuje szybkiej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 https://gmclan.org/index.php?wiki&wart=33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 CZYLI JAK??? JESTEM TEMPY!!!!!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniak Opublikowano 20 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 O_O execute_shell('program.exe',''); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 20 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 A jest mozliwosc wstawienia pliku.exe do naszej gry? aha potrzebuje jeszcze funkcji ktora wylonczy lub zresetuje kompa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makary155 Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Sciągnij sobie program PowerOFF i w GM daj polecenie: execute_program('poweroff.exe',false,false) Pamiętaj, że plik exe z programem musi być w tym samym folderze, co gra. Lub możesz wpisać ścieżkę: execute_program('c:/Program Files/PowerOFF/PowerOFF.exe',false,false) Wyskoczy ci okienko z pytaniem, co zrobić: -wyłączyć -wylogować -stan wstrzymania -zablokować -zahibernować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Od razu przestrzegam - nie grajcie w gry Oriental'a XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fervi (Skovv) Opublikowano 21 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Mi sie wydaje, ze wgrasz tam wirusa, albo cos takiego :) (a przynajmniej mi sie tak wydaje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oriental Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Nie ja sie odwdzieczam koledze ktory haknol mi 42 lvl na rl :< szmaciarz**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi