Piczer Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Chcę zrobic jakas gre online, np. plemiona.pl czy metaldamage.pl... Jest ktos chetny do wspoltworzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LittleFish Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 umiesz pisac w php, sql, javascripcie, znasz angielski i masz dobry pomysl? jak tak i robisz to na wysokim poziomie, moge sie ewentualnie dorzucic do tego, ale tylko pod warunkiem, ze projekt bylby luzny i bezterminowy, robiony poza forum i bez naglosnienia. zeby bylo mniej klopotu. pozdro, szakuś vel littlefisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 znam się na php i html i mysql i css (zapomniałem wspomnieć) i delphi itd ;] ale jeżeli zapłacisz mi za pracę to mogę ci pomóc.. xP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Ja się na to piszę, miałem zrobic własną SGang ale porzucę, ja się znam na PHP, MySQL, HTML, XHTML, XML, CSS i PERL xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Bagno jest coś na czym się nie znasz? EDIT: Wiem na Virtual Tuningu się nie znasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bagno Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Bagno jest coś na czym się nie znasz? EDIT: Wiem na Virtual Tuningu się nie znasz. Nie znam się na VT, muzyce i tworzeniu filmów no i matematyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 3 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2007 Czyli rozumiem, że znasz się na Brainfucku i Befolge 8) . Pozazdrościć ci łba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi