Piczer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Szukam grafika do czegoś podobnego do plemiona.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 17 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 Szukam grafika do gry strategicznej, szczegóły na GG: 5559513 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piczer Opublikowano 17 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2007 ke? czemu sie wtrybiasz? zaloz wlasny temat :] ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Solmis Opublikowano 18 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 Sory za offtop. @piczer: myślałem, że to temat, gdzie się składa ogłoszenia, sry. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xstylez Opublikowano 4 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam, moge się podjąć zlecenia - mam bogate portfolio, oryginalne podejscie do kazdego projektu oraz wykorzystuje od technologii 2d przez flasha po 3d/ oczywiscie odplatnie - jednakze ceny rozsadne. Zapraszam do kontaktu mejlowego ( x_stylez@o2.pl ) - w odpowiedzi wysle moje portfolio oraz dogadamy szczególy. pozdrawiam RAdek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi