PRT Opublikowano 18 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 Popatrzcie zacząlem robic nowa gre (do konkursu :P). I jak juz stworzylempare objectow i chcialem zobaczyc jak to wyglada.właczam gre a rtu przy konsówce loadingu pojawia sie taka ramka: Unexpected error occured when running the game. i moge dac ok .(tylko) A jest jeszcz etaka sprawa ze przed właczeniem run w tej grze inne gry dzialaly normalnie a jak właczylem w tej grze run to zadna juz nie dziala i w kazdej pojawia sie ta ramka :/ co zrobic :/ dopiero po właczeniu ponownym komputeraz gry dzialaja ale jak dam znowu run to przestaja :]. Jak ktos wie co zrobic to "blagam " pomozcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 Oj ciezko powiedziec, a jaki masz system operacyjny i directx'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 18 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 System : Windows 98 Wydanie drugie A :] a directX : 8.0 Mozliwe jest to ze to od tego ze kompa rzez caly dzionek chodzil :]??????? Bo kuzyn pracowal i siedzial caly dzionek a druga sprawa ja mam starego i słabego kompa tzn procesor 400 :/ a wiec moze nie weim sie przegrzal i szaleje :P??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 18 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2004 Ja tez mam takiego szybkiego kompa (bo lepszy mi sie spalil). Ale zainstalowalem win2000 bo na 98 nie moglem wytrzymac. Nie instaluj pod win98 dx9 bo gm ci juz nie pojdzie. Zainstaluj natomiast koniecznie dx 8.1 jesli masz 8.0 Choc moze masz 8.1, bo mi na 8.0 nie chodzil GM. No i GM tez mi sie lubil od czasu do czasu sypnac (6, bo 5 dobrze chodzila). Poza tym GM6 nie jest w 100% kompatybilny z GM5, duzo funkcji sie pozmienialo, a wersja 6 ma chyba gorsza obsluge bledow, wiec teraz zamiast dokladnie informowac w ktorym miejscu jaki jest blad, to lubi wywalic sobie wlasnie unexcepted error. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRT Opublikowano 19 Grudnia 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2004 Juz wiem tTen napis zaczyna sie pojawiac gdy w jakies grze dam takie wysokie tło (4000px) :P Tzn ze nie moge miec takeigo wysokiego tła????Jak nie to jak zrobic taka długa plansze :P , a moze to wogole przez to ze jakos zle zapisane jest to tło :????:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filar Społeczności Ranmus Opublikowano 19 Grudnia 2004 Filar Społeczności Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2004 Możliwe, że limit, jeśli chcesz zrobić takie długie tło, to podziel je na parę elementów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 19 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2004 Nie instaluj pod win98 dx9 bo gm ci juz nie pojdzie. <{POST_SNAPBACK}> A ja mam directX9 i mi GM60 chodzi! :P A procek to ja mam Celeron 300 dzieci! ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Nie instaluj pod win98 dx9 bo gm ci juz nie pojdzie. Hehe. Ja mam Win98 i DX9, a GM działa normalnie (no tylko jak dość długo jest komp włączony to się nie chce odpalić :P ). A procek to ja mam nie Celeron 300 dzieci ;] . Ja mam normalka Athlonka 2500XP+ ale to szczególik :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 no ja może się swoją machiną pochwale :] : 2,5 gigacherca Intel Pentium 4 Karta Graficzna: G-force FX Dzwiękowa: jakaś Sound Blaster Napęd: 52x i nagrywarka też tyle Głośniki: Super wieża podłączona do kompa System: Windows Milenium Edition Directx: 9.0c Monitor: (mały) firmy: NEC Dysk C:\: 60gb Dysk D:\: 120gb DOS: Award RAM: 512 Wersja gm'a :): 6.0 Zarejstrowany Legalnie poprzez kupienie od Mark'a klucza :) I wszystko działa dobrze nigdy mi się nie zacinał (chodzi o gma) ;] ;] B) B) B) B) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Nie chwal się! :D Bo dostane kompleksów :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 no to ty się pochwal Pietrus_paNie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Okee Dokke! :D Procesor: Celeron 300 Ram: 128 Dysk c: 2Gb Dysk d: 8gb K. graficzna: Nvidia Vanta 16mb Monitor: 15 cali Samsung (z 2001!) :P Napęd: 40x Reszty nie podam bo siem popłaczem :] Aha, jutro może bede miał nowego więc twój wyleci w powietrze, yeah baby! :D PS. Ale i tak to nie to samo co Commodore64 :P C64 rulez! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Super komp Pietrus :D . Meine komp: Procek: Athlon 2500XP+ (1,8ghz) RAM: 256MB DDR 400 Dysk: 120gb ATA K. graficzna: GeForce FX5200 128MB Monitor: 17" CD: LG 32x/10x/40x DVD: Lite-ON DVD-R/RW / DVD+R/RW / DVD+R/RW DL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Super komp Pietrus :D. Lepszy rydz, niż nic!! :D No i lepszy commodore64, niż pc :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 21 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2004 Lepszy rydz, niż nic!! :D Rudy, rudy, rudy, rudy rydz! Jaka piękna sztuka. :D Procesor: MOST 1,023 MHz (NTSC) Układ grafiki: VIC-II Układ dźwieku: MOST SID Pamięć RAM: 64 KB Pamięć ROM: 20 KB (8 KB BASIC, 8 KB KERNAL, 4 KB generator znaków) I kto mi podskoczy, hę? :P Ja ci mogę podskoczyć, z ZX Spectrum xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLy Opublikowano 22 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2004 Luuudzie jak offtop to offtop ale bez przesady.... Tyle modów a tu taki śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi