zbysheck Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Wiem że to dziwny topic, ale poszukuję animacji biegu kobiety z boku. Robię platformówkę i przydałoby się na czyms wzorować ;]. Jeśli ktoś ma kilka takich klatek ukazujących ruch, bądź GIFa, będę bardzo wdzięczny. Wszystko robię sam, więc kopiować nie będę, chodzi mi tylko o to żeby zobaczyć dokładni i pwoli jak się rusza kobieta. [no bo koleżanek prosić nie zamierzam żeby mi pozowały do kilku ujęć jak idą czy biegną ;] ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Coś takiego? edit:(zapomniałem ża miał byc bieg, mozna usunąc mojego posta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyro Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 @up: No to rozstaw szerzej nogi i będzie dobrze :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1517 Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 A temu to tylko jedno w głowie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbysheck Opublikowano 15 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Wielkie dzięki, bardzo podoba mi się ruch w Tomb Raiderze na Gameboya, na nim sie trochę wzoruję, tylko z wiadomych przyczyn trudno by to było przerysować do painta czy cuś ;P. Nie ma biegu, ale jak jest chód to wprowadzić możemy do gry dwie szykości chodzenia :D. Jeśli ktoś jeszcze ma animację biegu, to bardzo bym jeszcze prosił, będzie łatwiej. I jeszcze raz dzięki za idealny przykład animacji chodu ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Micanser, ta druga noga jest za ciemna :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ajot Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zły dział? Nie powinno byc w grafice? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 15 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Powinno, przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi