Szymek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Bardzo chciałbym wymienić mojego desktopa: 2,6Ghz celeron 768mb ram ati radeon 9200se Na jakiegoś w miarę fajnego lapka. Proszę o pisanie propozycji wymiany z wymaganiami laptopa. W razie dobrych wymagań jestem gotowy dopłacić. Proszę o pisanie tylko propozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieter Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 No to oprócz ciebie też wymienił bym desktopa na laptopa Althlon 2000+ XP 768 ram gForce FX 5200 / 128 mb dorzucam monitor itd... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymek Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Ja także dorzucam osprzęt. Pieter: Załóż sobie swój temat :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 14 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Pieter: Załóż sobie swój temat tongue2.gif Tak,niech od razu każdy założy nowy tmat i zrobimy Allegro2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi