Dzefrej Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 potrzebuję bardzo prostego kodu :jezor: a mianowicie na ciągłe obracanie obiektu, długo tego szukałem ale nie znalazłem. Wiem, że trzeba zrobić coś z image_angle i direction ale co???? :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam014 Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 STEP: var a; image_angle=a; a+=1; if (a == 360) { a=0; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A nie wystarczy image_angle += 3; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Max Wtedy chyba tylko raz się obróci o 3 stopnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzefrej Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Wisznu ten twój kod coś szwankuje nie może zmiennej znaleźć :( Error in code at line 2: image_angle=a; at position 14: Unknown variable a Max próbowałem już ;) ale obraca się tylko raz a ja chce żeby ciągle się obracało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 13 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 A nie wystarczy image_angle += 3; w stepa to :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzefrej Opublikowano 13 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 LOL :D , próbowałem już tak robić i nie działało <_< a teraz Działa dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi