CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Jak w temacie.Poszukuje grafiki robaczków jak z gierki WORMS. Pilna potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Ja mam, zaraz dam. @offtopic: Dlaczego nikt nie dał grafiki do mojego tematu? Please dajci coś, wyszukajcie w MULTIMEDIA>>GRAFIKA>> chicken's sprite. Z góry dzienx, nad jakąś nagrodą pracuję dla grafika. :) EDIT: Ok, mam robaka: https://gmclan.org/up1896_6_WORMS.html No co? Nie podałeś wielkości. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 wielkość ok.36x36 grafa bardziej ja z wormsów(troche dużo wymagam ale potrzebuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Wybitnym grafikem to nie jestem, ale popracuję trochę... Ale z paroma broniami to czasu nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 broni nie trzeba wystarczą robale,bronie se zrobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Nie bądź wieśniakiem - pisz "sobie" nie "se". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 dobra,ale tu chodzi o grafe a nie o moje pismo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Cyberdog Ta grafika to tak na serio? Dosłownie 2 minuty w paincie: Moze cos takiego być? https://gmclan.org/uploader/1508/worms.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 12 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Cyberdog Ta grafika to tak na serio? A jak myślisz? Sorry, grafiki raczej nie będzie. :mellow: Ale pokombinuję za jakiś czas. Dałbym teraz, ale cały czas pracowałem w Inkspace, nie w Paint, więc zmarnowałem 20 min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CP-player Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 proxx grafa supcio dzięki Temat nieaktualny można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi