Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Tytuł: Infamous Demo Gatunek: Platformówka Opis: Demo gry infamous.Sterowanie jak w platformówce,bohater nie ma jeszcze broni,ale zdobdzie w wersji Full;Przeciwnika można narazie zabić,popychając na niego skrzynke.To tyle=].Robione od 0,więc nie mówcie że przerobiony przykład. Download: INFAMOUS Rozmiar pliku: 1,02 MB Autorzy: Programowanie: Proxx Fabuła: Proxx Grafika: Proxx Screeny: Start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Dlaczego oceniasz swoją grę od razu na 5 gwiazdek EDIT: wykryłem trzy błędy 1) Jak mam 0 żyć i jak się zabije to dalej mam 0 żyć i gram. 2) Nie da się przejść między schodkami przed zielonym wrogiem. 3)Postać blokuje się na ściankach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Oceniłem na 4!! Po za tym dużo osób od razu daje sobie 5 gwiazdek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Mi jakoś nie dali a i moja ocena to 3 Edit: albo dobra na zachętę dam ci 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Edit: albo dobra na zachętę dam ci 4 Nie potrzebuje ocen na zachęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 za późno znalazłem 4 błąd jak zabiję potwora(straszny potwór) to się gra wyłącza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Bo to demo,i jak zabijesz tego gluta to game over. <_< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karus99 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 strasznie krótkie to demo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Takie miało być,i nie bede się nikogo pytał o zdanie=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micanser Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Bugów pełno, 2/5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfoxer Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Trzeba zabezpieczyć żeby nie mogli sobie dawać ocen A tobie daję 1 bez patrzenia na grę żeby uregulować twoje oszustwo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Sprawa się skończyła,i to nowa gra. Bz komentarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxpayn Opublikowano 11 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 Gra jest nawet fajna ale mógłbyś dać jakąś muzyczkę nawet w tym demie. PS. Mógłbym ci poprawić silnik poruszania się =3, bo mówiąc krótko trochę "zrąbany". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2007 @up. Ok.Ale to dopiero jutro bo zaraz kończe. wyślij mi swóje gg na Pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi