Nikas Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Siemka! Tak sobie chodzę po necie i znalazłem taki smutny filmik.. http://www.animacje.krzysiek.biz/?url=play&id=3195 Bardzo współczuję tym ludziom... :( Niech spoczywają w pokoju... Filmik 5 stars! Aż się płakać chce! ;( Ale nie płaczę ;) Ps. Jak nazywa się ta muzyka w tle?? Wstawiłem poprawki. Jaklub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Rufus Wainwright - Hallelujah Chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyberdog Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 To ma być smutne? Toż to jedna z najśmieszniejszych rzeczy jaką widziałem! Błehehehe! Fullstar! Czyli pięć starsów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bixon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Smutne.... ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 To ma być smutne? Toż to jedna z najśmieszniejszych rzeczy jaką widziałem! Błehehehe! Fullstar! Czyli pięć starsów. Popieram, cyberdog'a. Wyczepiste :D 5/5 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webzir Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wyciszyć głos w filmiku, włączyć jakiś metal/rock i już nie było by "smutne" tylko "hardcore" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cobra Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Współczuję jedynie człowiekowi który wyskoczył z okna, ludziom na karuzeli i widzom na wyścigach rajdowych, reszta albo zrobiła to z własnej głupoty albo dostaje za to kasę i jest świadoma że może się coś takiego wydarzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ta, sądzę, że i Cyberdog i Takeshi chcieli by się znaleźć na miejscu tego motocyklisty i tej widowni ;f . A filmik smutny (może byłby śmieszny, gdyby to była jakaś kreskówka czy animacja, ale to byli prawdziwi ludzie). Widziałem kiedyś podobny o zmarłych kierowcach (z pokazanymi wypadkami) podczas wyścigów formuły 1. Link: http://www.maxior.pl/?p=index&id=34201&0 @Cobra: sądzę, że facet któremu skuter śnieżny przejechał po głowie nie był świadomy, że coś takiego mogło się stać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ta, sądzę, że i Cyberdog i Takeshi chcieli by się znaleźć na miejscu tego motocyklisty i tej widowni ;f . A filmik smutny (może byłby śmieszny, gdyby to była jakaś kreskówka czy animacja, ale to byli prawdziwi ludzie). Widziałem kiedyś podobny o zmarłych kierowcach (z pokazanymi wypadkami) podczas wyścigów formuły 1. Link: http://www.maxior.pl/?p=index&id=34201&0 Ten film jest szczególnie smutny. Jak go pierwszy raz oglądałem, to mi się płakać chciało... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Ten film jest szczególnie smutny. Jak go pierwszy raz oglądałem, to mi się płakać chciało... :| Płacz, ja się śmieje z tego :D Pewnie to jakieś laleczki*bym się pobawił*(Psyche mi spacza xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmot Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Tylko tego filmiku już nie ma już pod tamtym linkiem. Jest tutaj jego kopia: http://youtube.com/watch?v=3bBlboFOaq8 @Takeshi: szkoda tylko, że to nie są laleczki, tylko żywi ludzie (tzn. do momentu nakręcenia byli żywi). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ta piosenka była w shreku=] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Współczuję jedynie człowiekowi który wyskoczył z okna, ludziom na karuzeli i widzom na wyścigach rajdowych, reszta albo zrobiła to z własnej głupoty albo dostaje za to kasę i jest świadoma że może się coś takiego wydarzyć. he he haleluja do doopy im hooya-idiot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek (Kamrat) Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a ja jestem pozbawiony uczuć i mam to w dupie :) gdybym miał płakać nad każda osobą, która zginęła tragicznie - już dawno poszedł bym się zabić, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoRn Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 fajny, NIE SMUTNY, wesoły. 10\10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Płacz, ja się śmieje z tego biggrin.gif Pewnie to jakieś laleczki*bym się pobawił*(Psyche mi spacza xD) Śmiej się, śmiej...nie wiem, czy to jest takie śmieszne, jak w steewarda biegnącego przez tor uderza bolid z pełej prędkości i rozcina go na pół. Gaśnica steewarda niefortunnie uderza kierowcę potrącającego bolidu i go zabija na miejscu... (wypadek Toma Pryce`a) :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 a ja jestem pozbawiony uczuć i mam to w dupie :) =] Tak jak ja;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zakol Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dziwne, że ten temat pokrywa się z wypadkiem Kubicy >_> Masakra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
murdalow Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Śmiej się, śmiej...nie wiem, czy to jest takie śmieszne, jak w steewarda biegnącego przez tor uderza bolid z pełej prędkości i rozcina go na pół. Gaśnica steewarda niefortunnie uderza kierowcę potrącającego bolidu i go zabija na miejscu... (wypadek Toma Pryce`a) :| he he sam się na to pisał a dzisiaj mi bomba na ryja wypyerdoliwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adster Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dziwne, że ten temat pokrywa się z wypadkiem Kubicy >_> Masakra... Los bywa czasami kapryśny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 to nie chodzi o to że ja płacze za wszystkimi :| ja mam uczucia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymon Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Piszemy gry czy się żalimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takeshi Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 A ja nie mam, i się nie podniecam tym O.o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikas Opublikowano 10 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 ty!!zarąbiście czyli jak kiedyś pujdziesz z dzieckiem na karuzelę,i ona zleci i ci to dziecko przygniecie to poprostu odejdziesz tak?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrysław Opublikowano 10 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zamykam ten temat. Rozumni zrozumieją dlaczego. Reszta niech przeczyta wszystkie posty i się zastanowi. Dziękuję. Tymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi